Woninginrichting Leiden

Woninginrichting in Leiden vraagt om kennis van materialen en inzicht in kleurgebruik. Daarbij is het prettig een ruime keus te hebben uit producten van hoge kwaliteit. Immers, u wilt dat uw aankopen jarenlang meegaan. Rodenburg-van der Meel is gespecialiseerd in woninginrichting en projectinrichting en adviseert u graag bij uw keuzes. Bij woninginrichting in Leiden komt veel kijken: het kiezen van de juiste vloer, bijpassende gordijnen, insecten wering en zonwering. Ook het milieu en kindvriendelijke producten spelen vaak een rol bij de keuze van uw aankopen. Rodenburg-Van der Meel is gevestigd in Leiderdorp, waar u ook onze woonwinkel kunt bezoeken. Wij bedienen een wijde regio waaronder ook Leiden en omgeving.

Woninginrichting Leiden

Uw woning inrichten

Bij woninginrichting komen vragen voorbij over de sfeer, de look, de mate van belasting van de vloer, wel of geen kinderen en uw budget. Het kiezen van de vloer voor een woning in Leiden is een belangrijk onderdeel: wilt u zelf de vloer leggen, kiest u voor eenvoudig schoonhouden of zoekt u juist warmte en kiest voor een dik tapijt? Bij Woninginrichting Rodenburg-Van der Meel kiest u altijd uit een groot en gevarieerd assortiment en kunt u styling advies krijgen van de interieurstylist. Kom langs in de woonwinkel in Leiderdorp en laat u vrijblijvend adviseren over de keuze van vloeren, gordijnen, shutters, zonwering en andere producten voor woninginrichting.

Materialen en kleuren kiezen

Loopt u veel in en uit, misschien wel vanuit uw tuin? Een inloopmat kan voorkomen dat uw kostbare tapijt vies wordt. Werkt u in de living en zit u op een bureaustoel, dan dient de vloer daartegen bestand te zijn. Uw woning in Leiden voorzien van zonwering zodat u de warmte binnen houdt in de winter en meer koelte krijgt in de zomer? Zoekt u milieuvriendelijke producten voor de woning in Leiden of wilt u advies over de sfeer in de slaapkamer? Vraag advies in onze woonwinkel over woninginrichting.